Parterapi

Første time

I den første time vil vi tale om, hvad det er der gør, at I netop nu ønsker at komme i terapi. Der skal være ro til, at I hver især kan fortælle lidt om jer selv. Og vi skal sammen finde ud af om et forløb hos mig, vil være godt for jer. Jeg tager det faglige ansvar og har tavshedspligt.

Arbejdsform

Der vil altid være ubevidste reaktioner og reflektoriske mønstre til stede i et forhold. Ønsker og håb der ikke gives udtryk for. Jeg vil arbejde med samtale, kognitiv terapi, kropsarbejde, tegning og par øvelser for at lade disse udtryk komme til orde.

Partnervalg

Ofte vælger vi partnere, der giver os muligheder for endnu engang at gennemspille mønstre og kommunikationsmåder, som vi kender fra vores opvækst og i forholdet til vores forældre. Det er ikke altid, at det er hensigtsmæssigt i et voksent parforhold. Men vi har vores grunde til det, som det til tider kan give mening at se på.

Opmærksomheden

Jeg tilbyder muligheder for, at vi sammen kan undersøge, hvordan man kan lukke op for andre måder at være et par. Min opmærksomhed vil være rettet mod jeres forholds styrker og glæder. Hvad enten de ligger lige for eller efterhånden har gemt sig lidt. Det er herfra der er mulighed for vækst og ændringer – enten sammen eller hver for sig.